Η εταιρεία Leband Electronics ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1975 στην Αθήνα από τον Ιωάννη Λεμπιδάκη. Τον Ιανουάριο του 2006, όταν οι Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης και Αντώνης Παρτσινέβελος προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας σαν συνέταιροι, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Lemco. Στα 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει καταλάβει ηγετική θέση στον τομέα των ηλεκτρονικών-ψηφιακών προϊόντων, γεγονός που οφείλεται στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, καθώς και στη δυνατότητα σχεδίασης, κατασκευής και διάθεσης καινοτόμων προϊόντων που η ίδια έχει αναπτύξει και εξελίξει στα εργαστήριά της. Το συγκριτικό της αυτό πλεονέκτημα καθιστά τη Lemco απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο της, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα να δίνει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει, διαθέτοντας άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.
ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας στη Lemco είναι η διατήρηση ηγετικής θέσης στην κατασκευή μονάδων εκπομπής/αναμετάδοσης και ενίσχυσης σήματος τηλεόρασης στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς του 21ου αιώνα, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην έρευνα, εξακολουθούμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε "in-house προϊόντα" υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η ELECTROSYSTEMS ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια του ομίλου ATLAS και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και διανομή τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων σε επαγγελματίες του χώρου.

Επιλέγοντας σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, η ELECTROSYSTEMS προμηθεύει τους συνεργάτες της με μία ευρεία γκάμα προϊόντων συναγερμού (Alarm Systems), κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και πυρανίχνευσης (Fire Alarm), συνδυάζοντας πάντα υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η αποκλειστική συνεργασία της ELECTROSYSTEMS με την IDS, μία εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων συναγερμού στη Νότιο Αφρική, αναδεικνύει την προσπάθειά της να στηρίξει τους συνεργάτες της με αξιόπιστα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Στον τομέα του συναγερμού και παράλληλα με την IDS, η εταιρεία συνεργάζεται ακόμη με μεγάλες εταιρείες όπως CST (Ιταλία), DUEVI (Ιταλία), GSN (Ισραήλ), ULTRACELL και Paradox Hellas  επιλέγοντας τα προϊόντα της με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και κόστους. Επίσης η εταιρεία μας  για να δημιουργήσει ένα δυνατό brand name στην αγορά το οποίο θα βοηθήσει και εσάς στις πωλήσεις σας δημιούργησε τη φίρμα Isec με την οποία  διατίθενται στην αγορά οι σειρές των μαγνητικών επαφών Isec (IS6561, IS1563, IS1565, IS1575, IS1585) , οι πολύ ποιοτικές  μπάρες εξωτερικού χώρου 2 και 4 δεσμών Isec AX20, AX80, AX110, AX160 και AX250 καθώς και το επιτυχημένο GSM/GPRS Isec33.

Για ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας στο χώρο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, η ELECTROSYSTEMS συνεργάζεται επιτυχημένα με τις CAMVISION, CAMSTAR, QIHAN και άλλες  εταιρείες προσφέροντας πάντα οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους προμηθευτές της έχει λύσεις για IP συστήματα καθώς και για AHD (Analogue High Definition) συστήματα τα οποία είναι το μέλλον του CCTV. Η ποιότητα της εικόνας και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου και δίνει στους πελάτες την υψηλή  ανάλυση που θέλουν.Το εύρος των προϊόντων ολοκληρώνεται με συστήματα ελέγχου πρόσβασης από την Hundure (Taiwan) και με συστήματα πυρανίχνευσης.

Η TOP ELECTRONIC COMPONENTS A.E. ιδρύθηκε το 1993, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες των βασικών μετόχων της, με τις επωνυμίες Π.Τουμπής & ΣΙΑ ΟΕ, Ι.Πούλος & ΣΙΑ ΟΕ και Α. Τσαγκογέωργας & ΣΙΑ ΟΕ, που προυπήρχαν στην ελληνική αγορά απο το 1973.

Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτροβιομηχανικών ειδών καθώς και τηλεπικοινωνιακού υλικού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια η Top Electronic Components A.E. δραστηριοποιείται έντονα και στον τομέα της πληροφορικής, εισάγοντας και διανέμοντας περιφεριακά Η/Υ.

Σκοπός της δημιουργίας της Top Electronic Components A.E. ήταν η συγκέντρωση όλων των δραστηριοτήτων των προηγούμενων εταιριών σε μία, ώστε να μπορεί να έχει ενιαία και σύγχρονη οργανωτική δομή με κύριο στόχο την καλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξή της.

Από το 1997 η εταιρία εδρεύει σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1500τ.μ. που μπορεί και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης και καλά δομημένης εταιρίας - γραφεία, εκθεσιακός χώρος που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη (εύκολη πρόσβαση, πάρκινγκ, αποφυγή δακτυλίου) - ενώ αποτελεί ένα άρτια οργανωμένο και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον για το ανθρώπινο δυναμικό της. Μέσα στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκταση των αποθηκευτικών της χώρων, πέρα των υπάρχοντων 3000τ.μ., με στόχο την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ διαθέτει ήδη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεταφοράς που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι των διανομών της.

 Η G.I. Security s.a. ιδρύθηκε το 1978 με επιτυχία και σύντομα καθιερώθηκε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μια πληθώρα διεθνώς επωνύμων εταιρειών και παρέχει στην χονδρική αγορά εκτός από προϊόντα ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων στους πελάτες, παρέχει και την βοήθεια στην ολοκληρωμένη παρουσία τεχνικών μελετών για πολύπλοκα και εξειδικευμένα έργα.

Με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη από το 2014, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την Βόρεια Ελλάδα!

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με την εισαγωγή, την κατασκευή και την χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης. Πελάτες της είναι περίπου 510 εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχουν επιλεγεί με κριτήριο την επαγγελματική τους ιδιότητα (εταιρείες συστημάτων ασφαλείας) αλλά και την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Paradox Security Systems Ltd (συστήματα ασφαλείας), της Γαλλικής εταιρείας CDVI SA (συστήματα Access Control), των εταιρειών LSVT και Avideo (κατασκευάστρια καμερών κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως) και της Ιαπωνικής Atsumi Electric Co. Ltd. (ενεργητικά υπέρυθρα beam), καθώς και των κατασκευαστών ανιχνευτών φωτιάς Apollo, Hochiki και Wizmart.

Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια σειρά επιλεγμένων καμερών υψηλής ανάλυσης κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από εταιρείες στην Νότιο Κορέα αλλά και την Κίνα κάτω από το λογότυπο Toiko.

Εισάγει: κέντρα πυρανίχνευσης όλων των τύπων από την Kentec (Αγγλία), φακούς από την Τοkina (Ιαπωνία), μαγνητικές επαφές από την Aleph (Ιαπωνία).

Σχεδιάζει και κατασκευάζει:

– Διευθυνσιοδοτημένα κέντρα Πυρανίχνευσης SmartX.
– Προηγμένα Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης & Κατάσβεσης τεχνολογίας BUS, FIGHTER.
– Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης, MATRIX2000
– Περιφερειακά κέντρων πυρανίχνευσης (RS-232, RS-485 ή του TCP / IP modules).
– Συσκευές εφεδρικής επικοινωνίας με τα κέντρα λήψεως σημάτων μέσω δικτύων GSM και IP.
– Aυτοτροφοδοτούμενες εξωτερικές σειρήνες.
– Διάφορες άλλες περιφερειακές συσκευές.

Όλα τα προϊόντα της διατίθενται στην Ελληνική αγορά αλλά και εξάγονται σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, τα Αραβικά Εμιράτα και χώρες της Νέας Ευρώπης. Ειδικά τα κέντρα SMARTX, MATRIX2000 και FIGHTER έχουν πιστοποιηθεί κατά CPR.

Χρησιμοποιεί στα προϊόντα της την τεχνολογία SMD με την βοήθεια 2 πλήρως εξοπλισμένων αυτομάτων γραμμών παραγωγής, εγκατεστημένων στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο της 2000τμ, στο 69ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας περιοχή Βρύσες Αυλίδας στην Ριτσώνα.

Το εργοστάσιο είναι πιστοποιημένο για την παραγωγή προϊόντων CPR.
Τα προϊόντα μας είναι συμβατά με την οδηγία ROHS 2002/95/EC και φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Η RAKSON A.E. δημιουργήθηκε το 2000 και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας καθώς και με την τεχνική υποστήριξή τους. Καταφέραμε μέσα σε 15 χρόνια κάτι πρωτόγνωρο για την Ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε με 19 εργοστάσια, καλύπτοντας τους πελάτες μας σε Θυροτηλεόραση - Θυροτηλέφωνα - Συναγερμό - CCTV - Πυρανίχνευση - Access Control - Φωτιστικά με ανιχνευτές - Ανιχνευτές φωτισμού και συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος μας και η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, να είμαστε όχι μόνον οι προμηθευτές σας, αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι. Γιατί απλά, εμείς νοιαζόμαστε! Νοιαζόμαστε για τη δική σας κερδοφορία και ευημερία. Νοιαζόμαστε για τις δικές σας ανησυχίες. Νοιαζόμαστε για τις δικές σας προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό το λόγο, θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό και εφικτό για να διατηρούμε μαζί σας μια λειτουργική και χρήσιμη μακροχρόνια σχέση!

 Οι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας είναι ταχύτατοι και έχει κατορθώσει να επιβάλλει την φυσιογνωμία της, κατέχοντας σήμερα μια από τις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των εταιρειών που ειδικεύονται σε αυτό τον χώρο, πράγμα που εύκολα επιβεβαιώνει κανείς, τόσο από τις πωλήσεις της, το ανθρώπινο δυναμικό όσο και από τους πελάτες της. Κατέχουμε την διάκριση STRONGEST COMPANIES IN GREECE από την ICAP όσο αναφορά την πιστοληπτική μας ικανότητα. Που διαφέρουμε: Η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, η σταθερή πολιτική πωλήσεων, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών καθώς και η σωστή τεχνική υποστήριξή τους, μέσα από μια συνεπή εξυπηρέτηση του πελατολογίου, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της RAKSON Α.Ε. που την κάνουν να ξεχωρίζει. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ποιοτικών υλικών, με πάνω από 1000 κωδικούς σε απόθεμα, κάτι που σας καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και αναντικατάστατους στους πελάτες σας! Μας εμπιστεύονται εκαντοντάδες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτησή σας! Είμαστε μέσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας! Καλύπτουμε εσάς και τους πελάτες σας σε θυροτηλεόραση, θυροτηλέφωνα, συναγερμό, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, πυρανίχνευση, access control, εξασφαλίζοντάς σας την τεχνογνωσία, την υποδομή και την υποστήριξη κάποιου που ξέρει, θέλει και μπορεί. Σας παρέχουμε το μοναδικό προνόμιο όπως 15 ώρες τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο , που για σας σημαίνει συνεχή τεχνική κάλυψη και μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Καθημερινά είμαστε δίπλα σας. Διαθέτουμε Τμήμα Πωλήσεων από έμπειρους και εκπαιδευμένους σύμβουλους πωλήσεων. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας, για αυτόν ακριβώς το λόγο, είμαστε στη διάθεσή σας, να μοιραστούμε γνώσεις, ιδέες και πρακτικές που σας κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικούς στην αγορά. Ακούμε με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις σας και προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό, γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από την συνεχή αμοιβαία προσπάθεια γινόμαστε περισσότερο χρήσιμοι για σας. Το προσωπικό: Για να υλοποιηθούν όλα αυτά έχουμε επιλέξει ένα αξιόλογο, έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, που καλύπτει αποτελεσματικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις ανάγκες σας.

Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, το Group των επιχειρήσεών μας έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Προστασία δεδομένων

    Διαθέτει συνολικά 8 κονσόλες με 84 τηλεφωνικές γραμμές, για την λήψη των δεκάδων χιλιάδων σημάτων σε 24ωρη βάση
    6 εξειδικευμένοι SERVERS (DELL – IBM), φροντίζουν την συνεχή καταγραφή και αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων
    6 κονσόλες δρομολόγησης των δικτύων (switch) 100 έως 1 mbps
    Για την μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων, η αποθήκευση γίνεται και εσωτερικά του ομίλου αλλά και επιπρόσθετο backup σε ξεχωριστό δίκτυο
    Υποστήριξη σημάτων GPRS
    Για την υποστήριξη σημάτων μέσω δικτύου GPRS, έχουμε εγκαταστήσει επιπλέον δίκτυο οπτικών ινών για internet με 64 static ip από 3 διαφορετικούς παρόχους    (ΟΤΕ-COSMOTE, VODAFONE και WIND)
    Υποστηρίζεται η λήψη των σημάτων μέσω GPRS για πληθώρα μηχανημάτων όπως το i-Sec GPRS (και φυσικά όλα τα μηχανήματα που μπορούν να στείλουν στο διεθνές πρωτόκολλο επικοινωνίας SIA-IP) καθώς επίσης και DSC, CADXX, PARADOX, BENTEL, SATEL, SIGMA κ.α.

Διασφάλιση 24ωρης λειτουργίας

    Εφεδρική Γεννήτρια 25 KVA η οποία εξασφαλίζει την 24ωρη λειτουργία του κέντρου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
    3 UPS (συστήματα αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικής ισχύος) τα οποία παρέχουν πρακτικά απεριόριστη αυτονομία σε όλα τα συστήματα και τις υπομονάδες του Κέντρου

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι